Az MLM üzletek legnagyobb ígérete

Az MLM üzletek legnagyobb ígérete a passzív jövedelem elérése. Ezért csak olyan üzletbe érdemes belevágni, amiből akkor is lehet pénzt keresni, mikor már az ember nem dolgozik benne aktívan.
Valódi passzív jövedelem, csak olyan MLM vállalatnál lehetséges, ahol az üzleti lehetőség nélkül is működik a termék. Ahol nem csak az üzletépítők, hanem a fogyasztók is vásárolják a terméket, a termékért önmagáért, a termék által nyújtott előnyökért. A DXN-nél olyan termékek vannak, amit az emberek akkor is megvásárolnának, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség. Ha valaki kipróbálja a DXN Ganodermás kávéját, és megtapasztalja a ganoderma jótékony hatását, nem akar többé lemondani róla. Aki eddig kávéfüggő volt, nem csak kávéfüggő, hanem ganodermás kávéfüggő lesz. Ez pedig egy folyamatos, stabil fogyasztást eredményez.

Lehetőség

A piac óriási, mindenkinek rengeteg kávéfogyasztó ismerőse van, és ma már az emberek egyre inkább egészségtudatosan élnek és keresik az egészséges termékeket.

A DXN termékei pedig az egészség megőrzés, az egészség helyreállítás valóságos védőbástyái.

Létezik könnyű üzlet?

Mai világban könnyű üzlet nincs! Viszont egy kávéra bárkit könnyen meg lehet hívni. Azzal pedig, hogy valakivel leülünk egy kávéra, már be is mutattuk a terméket és el tudjuk mondani az üzleti lehetőséget.

Szabadság üzlete

A DXN-nél nincsenek kötelező sablonok, kényszerítő eszközök. A hálózatépítők úgy építhetik az üzletüket, ahogyan szeretnék, amivel azonosulni tudnak. Ha valaki kávézni akar a barátaival úgy teszi, ha valaki, csak online akar dolgozni, akkor úgy. A lehetőség adott, csak meg kell találnod az elképzelésednek megfelelő módszert és dolgozz úgy. És közben érezd jól magad!

Vegyünk egy példát. Valaki becsatlakozik az üzletbe, vásárol egy pár terméket, és ajánlja néhány barátjának. Utána elfelejti az egész DXN üzletet. Néhány év múlva valami megváltozik az életében, és újra előtérbe kerül számára a DXN. Figyelj, mert szenzációs! Ott tudja folytatni, ahol abbahagyta. Az a hálózat, ami közben kialakult alatta az ő aktív munkája nélkül, az ugyanúgy alatta van, és miután újra aktívvá válik, jogosult lesz a hálózatában képződő forgalom utáni jutalékra!

Marketing terv lehetőséget biztosít és nem elvár. Nem kötelezettségeket és elvárásokat támaszt, hanem lehetőséget nyújt a tagok számára.

Hát ezért érdemes a DXN-t választani!

Csatlakozz hozzánk Te is és legyél sikeres a DXN-el! > >

 

Petrányi Lajos

Petrányi Lajos

Szia! Petrányi Lajos Nemzetközi online üzletépítő vagyok.
Imádok fogyasztói hálózatot építeni, de zavart, hogy az emberek elutasítóak.
Ezért kidolgoztam a mini rendszerek módszerét, amiket alkalmazva a bántó elutasítások nélkül, bárki könnyedén felépít egy saját fogyasztói hálózatot. Csatlakozz Te is! > >
Petrányi Lajos

Latest posts by Petrányi Lajos (see all)