A DXN milyen lehetőséget nyújthat bárki számára!

  • Saját vállalkozás tőke nélkül

A DXN üzleti vállalkozását komoly tőkebefektetés nélkül el lehet kezdeni. A regisztráció mindössze egyszeri 5.000.-Ft. Ezen kívül egy termék megvásárlásával el lehet kezdeni a vállalkozást. Itt részletesen elolvashatod, hogyan tudsz regisztrálni a DXN törzsvásárlói rendszerében > >

  • Stabil mellékjövedelmet biztosít

Akik kipróbálják az egészséges, ganodermás kávét, lecserélik a kávéjukat DXN kávéra, azok többsége, néhány doboz kávé elfogyasztása után megérzi a ganoderma kedvező hatásait. Utána nem csak kávéfüggő lesz, hanem egyenesen ganodermás kávéfüggő, ami egy kiegyensúlyozott forgalmat és egy stabil jövedelmet biztosít számodra. Ha főállás mellett kezded el a DXN üzletet és csak barátaidnak, ismerőseidnek mutatod meg kedvenc kávédat, akkor egy stabil mellékjövedelmet biztosíthat számodra.

  • Anyagi függetlenség lehetősége

Hobbi hálózatépítő csak a barátainak, ismerőseinek mutatja meg a kávét és az üzletet, a profi hálózatépítő (ezt azért tanulni kell, de nagyon megéri) pedig szinte “mindenkinek”. Ahhoz, hogy anyagi függetlenséget érj el profivá kell válnod.

  • Több szabadidő

Mivel a DXN üzlet a passzív jövedelemről szól, ha felépítesz egy 1.000, 10.000, 100.000 fős hálózatot, – valószínűleg elképzelhetetlen még számodra, de nézd meg ezt a videót – akkor bizony a forgalom tőled függetlenül növekedik és a pénzért már nem kell dolgoznod, így több szabadidőd lesz!

  • Egyéni kibontakozás lehetősége

Egy jól működő MLM üzletben a folyamatos fejlődés garantált. Vannak jól bevált, működő módszerek, amiket meg kell tanulni és csak csinálni. Aztán vannak az egyéni ötletek, amiket ki kell próbálni. Ha nem működik, akkor kuka, ha viszont működik, akkor pontos használati utasítást kell írni a működő metódusról, vagyis létre kell hozni a mini rendszerét, ami másolható, hogy hálózatod tagjai is profitáljanak belőle.

Ez nálam elsődleges szempont! Hiszen az online hálózatépítésben óriási lehetőségek vannak. Úgy lehet bukni, hogy ne fájjon, ne kapjak elutasítást. Ha viszont működik, akkor megalkotom hozzá a rendszerem, (el is neveztem mini rendszerek módszerének) hogy zárt oktatási oldalon tovább tudjam adni hálózatépítő csapattársaimnak.

  • Mások segítése

Az előző pontban említettem a mini rendszerek módszerét. Azért dolgozom ki ezeket, hogy sikeressé tegyem munkatársaimat, csapattársaimat.

  • Korai nyugdíjba vonulás lehetősége

Ha felépíted a saját fogyasztói hálózatod, ami már az aktív jelenléted nélkül is komoly forgalmat termek, akkor az életed onnantól kezdve olyan mintha nyugdíjas lennél.

Vagy ami még inkább jobban hangzik, mintha örökké nyaraló milliomos lennél! Ne felejtsd el, ez csak a Te döntésed, hogy:  MEGCSINÁLOM!

  • Gondoskodás gyermekeidről

A DXN üzlet fantasztikus lehetőséget jelent a szülők számára! Olyan üzletet tudnak felépíteni, ami gondoskodik gyermekükről is. Ugyanis a DXN ÜZLET ÖRÖKÖLHET!

  • Megismerkedés új emberekkel

A hálózatépítés csoportos sport. Nem tudsz egyedül hálózatot építeni. A barátod munkatársa, aki majd csatlakozni fog barátod hálózatához  most még idegen számodra, de ha barátod nem tud segíteni, akkor Te fogod a szponzorálásba segíteni.

Ha valaki az interneten csatlakozik hozzád, idegenből nagyon komoly barátság lehet (tudod ma már szerelmet, házasságot is hozott össze a virtuális világ) hiszen írásaiddal, blogbejegyzéseiddel, videóiddal csak a hasonló gondolkodású embereket fogod vonzani.

  • Egészségmegőrzés egyszerű módszerekkel

A világ legegyszerűbb dolga egy kávézó embert meghívni egy kávéra! Ez mindenkinek megy!

Második lépés, hogy tapasztalatot szerezzen! Cserélje le a kávéját egészséges, ganodermás DXN kávéra. A legtöbben néhány hét, esetleg hónap után megérzik a ganoderma gyógygomba jótékony hatását.

Ennél pedig nincs egyszerűbb dolog, mint hogy a

NAPI FRISSÍTŐ KÁVÉNKKAL VISSZÜK AZ EGÉSZSÉGET AZ ÉLETÜNKBE!

Tarts Te is velem ebben az üzletben > >

 

Petrányi Lajos

Petrányi Lajos

Szia! Petrányi Lajos Nemzetközi online üzletépítő vagyok.
Imádok fogyasztói hálózatot építeni, de zavart, hogy az emberek elutasítóak.
Ezért kidolgoztam a mini rendszerek módszerét, amiket alkalmazva a bántó elutasítások nélkül, bárki könnyedén felépít egy saját fogyasztói hálózatot. Csatlakozz Te is! > >
Petrányi Lajos

Latest posts by Petrányi Lajos (see all)