Ezen az oldalon megismerheted a DXN 9 fajta kávékülönlegességét.

Ha valamelyikből szeretnél, csak a képre kell kattintanod és a webshopban azonnal megrendelheted.

Kedvenc kávédat már akár holnap kortyolgathatod.

Lingzhi Black Coffee

(erős fekete kávé)

Arabica kávét és ganoderma-kivonatot tartalmaz. Íze markáns, karakteres. Egy zacskóból 2-3 adag kávé is készíthető. Cukormentes, laktózmentes, gluténmentes. Ha egy igazán erős feketére vágyik! Lingzhi Black Coffee itt rendelhető > >

Lingzhi Coffee 3 in 1

Az arabica kávén és a ganoderma-kivonaton kívül nádcukrot és növényi eredetű tejszínt (kókusztejport) tartalmaz. Íze kellemes, nem túl erős. Egy zacskóból 1-2 adag kávé készíthető. Cukrot tartalmaz. Laktózmentes, gluténmentes.

DXN Cream Coffee

(krémkávé)

Az arabica kávé és ganoderma-kivonat mellett kókusztejport tartalmaz. Lágy, krémes ízű. Cukor nélkül is finom, de ízesítheted bármilyen édesítővel. Egy zacskóból 1-2 adag kávé készíthető. Cukormentes, laktózmentes, gluténmentes.

Zhi Mocha (cappuchino)

Az arabica kávé, a ganoderma-kivonat, a nádcukor és a kókusztejpor mellé még kakaóport is kevernek. Így egy igazán gazdag aromájú kávékülönlegességet kapunk. Lágy, csokoládés ízű. Egy zacskóból 1-2 adag kávé készíthető. Cukrot, laktózt és glutént tartalmaz.

Maca Vita Café

Az arabica kávé és a ganoderma-kivonaton kívül cukor, növényi eredetű kávékrémpor, ginszeng-por és Maca por (Lepidium meyenii) hozzáadásával készül. A ginszeng-por és a Maca-por miatt ez a leginkább élénkítő hatású kávé (kész afrodiziákum). Az ízében is érződik a ginszeng. Egy zacskóból 1-2 adag kávé készíthető. Cukrot tartalmaz.

Maca EuCafé

Arabica kávét, ganoderma-kivonatot, cukrot, növényi eredetű kávékrémport és Maca port (Lepidium meyenii)  tartalmaz. Lágy, édes ízű. Egy zacskóból 1-2 adag kávé készíthető. Cukrot tartalmaz.

DXN White Coffee

A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz. A legjobb dolog egy csésze DXN White Coffe Zhino-ban, hogy egyszerre krémesen sűrű, mégis kellemesen légies. A DXN új,  hívogató illatú kávékülönlegessége, az eredeti olasz cappuccino aromáját idézi.

Zhi Cafe Classic

Tökéletesen pörkölt kávébabból, ganoderma-kivonatból készül cukor hozzáadásával. Kellemesen lágy ízű, telt aromájú, azoknak akik szeretik a török kávét. Filteres kiszerelésű. A filter leforrázható közvetlenül a csészében, de külön erre alkalmas edényben nagyobb mennyiséget is készíthetünk belőle. Cukrot tartalmaz. Laktózmentes, gluténmentes.

Civattino Coffee

A kellemesen lágy ízű forró ital igazi különlegesség a DXN kávé palettáján, hiszen 100%-os prémium erjesztett (fermentált) kávébabból készül és semmilyen állati eredetű anyagot nem tartalmaz!

Petrányi Lajos

Petrányi Lajos

Szia! Petrányi Lajos Nemzetközi online üzletépítő vagyok.
Imádok fogyasztói hálózatot építeni, de zavart, hogy az emberek elutasítóak.
Ezért kidolgoztam a mini rendszerek módszerét, amiket alkalmazva a bántó elutasítások nélkül, bárki könnyedén felépít egy saját fogyasztói hálózatot. Csatlakozz Te is! > >
Petrányi Lajos

Latest posts by Petrányi Lajos (see all)