Az elmúlt napokban 2 ismerősömről tudtam meg, hogy MLM vállalkozásba kezdett mostanában.

Mihez kezd egy magyar külföldön?

Az egyik Ausztriában élő 4 gyermekes magyar édesanya, aki olyan lehetőséget keresett, amit család mellett, bármikor kötetlen időben végezhet (puff neki, a DXN pontosan megfelelő lett volna számára, de sajnos későn kerestem meg vele). Egy magyar cég táplálék kiegészítő termékeit kezdte el forgalmazni.

Már a szomszéd is

Másik pedig a szomszédom, aki szintén ganodermás céghez csatlakozott, csak épp nem a DXN-hez. Tudta, hogy ezzel foglalkozom, de üzletileg soha nem szólítottam meg vele.  Mikor leültünk egy kávéra elmondta, hogy bonyolult élethelyzetbe került, muszáj volt valamit változtatni az életén és egy MLM-es jókor kereste meg.

Miért nem hozzám csatlakoztak?

Mindenkinek rosszul esik, ha ismerőse másik üzlethez csatlakozik, de valójában rájöttem, hogy én vagyok a hibás, én nem kerestem meg időben őket. A legfontosabb, minden ismerőst a lehető leggyorsabban tájékoztatni kell, hogy ganodermás MLM üzlettel foglalkozom.

Igen ám, de ez nem olyan egyszerű, ezért kidolgoztam egy olyan tájékoztató rendszert, amivel egy kezdő a leggyorsabban tájékoztatni tudja ismerőseit. Ez a mini rendszerek módszere (Titkos és csak a hálózatom tagjai kapják meg, hogy sikeresek legyenek vele. Lehet, hogy érdemes volna hozzám csatlakoznod?)

Mini rendszerek előnye:

  • Sok ismerőst tudsz gyorsan megkeresni
  • Ismerőseid nem veszik zaklatásnak, sőt
  • Segíteni fognak neked

Tanulság

  • Az emberek keresnek jövedelem kiegészítési lehetőséget, érdekli őket az MLM üzlet adta lehetőség.
  • Az ismerőseim is keresik a lehetőségeket. Ha én nem szólítom meg őket az üzlettel, akkor más fogja megszólítani a saját üzletével és oda csatlakoznak.
  • Egyre többen látják az egészséges táplálék kiegészítőben az üzleti lehetőséget, ami azt is jelzi számomra, hogy egyre nagyobb igény van rá!
  • Az internet egy fantasztikus eszköz az Online üzleti lehetőség felépítésére, a nemzetközi hálózatot akár otthonról egy számítógéppel fel lehet építeni.

Ha Te is keresel egy olyan lehetőséget, amivel kiegészítheted a jövedelmed és még jól is akarod érezni magad, akkor csatlakozz hozzánk > >

Petrányi Lajos

Petrányi Lajos

Szia! Petrányi Lajos Nemzetközi online üzletépítő vagyok.
Imádok fogyasztói hálózatot építeni, de zavart, hogy az emberek elutasítóak.
Ezért kidolgoztam a mini rendszerek módszerét, amiket alkalmazva a bántó elutasítások nélkül, bárki könnyedén felépít egy saját fogyasztói hálózatot. Csatlakozz Te is! > >
Petrányi Lajos

Latest posts by Petrányi Lajos (see all)