A vadludak miért repülnek mindig V-alakban?

Csodálatos látványt nyújt az égen a vadludak vonulása, ahogy tökéletesen megformált V alakzatban hangosan gágogva repülnek.

Ennek a szép jelenségnek érdekes magyarázata van.  Amikor az egyik madár suhint egyet a szárnyával, azzal felhajtóerőt képez az őt követő számára, ez a légáram segíti az utána szálló ludat a repülésben.

Így a V alakzatban repülő csapat 70%-kal hosszabb távot tud megtenni, mintha az egyes madarak egyedül repülnének.

Ha egy lúd elhagyja a csapatot, hirtelen úgy érzi, mintha súlyok húznák lefelé, és emiatt gyorsan visszatér a csapathoz.

Amikor a V-alakzat élén repülő vezérlúd elfárad, kiáll az élről, majd besorol hátra, és egy másik foglalja el a helyét a csapat élén, így könnyen repül mindenki végig.

A hátul repülő ludak hangos gágogással bátorítják az elsőket a sebesség növelésére. Olyan ezt, mint a biztató szurkolás. (Tudod versenycsapatok is azt szokták nyilatkozni, hogy a szurkolók olyanok a csapat számára, mintha egyel többen lennének a pályán.)

Így kell ezt csinálni, ha el akarunk érni oda, ahova más el se mer indulni!… Ezek a libák csak tudnak valamit.

Tanulj a „buta libák”-tól!

Csakúgy mint a vadludak, azok az emberek, akik azonos irányba haladnak és közösséget alkotnak, gyorsabban jutnak el céljukhoz, mint akik egyedül próbálják.

Összefogással sokkal többre vagy Te is képes!

Online MLM-ben nem egyedül kell kitaposnod az utat, hanem egy kész, lépésről lépésre sémát kapsz. Megismersz több fajta módszert, amivel mások sikereket értek el, ezek közül azt választod, ami neked tetszik, olyan ütemben, ahogy szeretnéd.

Nem leszel magadra hagyva, nem leszel egyedül, a csapat segítő erejére pedig mindig számíthatsz.

Tarts velünk az Online MLM üzleti világában és érd el gyorsan a célod!  Csatlakozz közénk > >

Petrányi Lajos

Petrányi Lajos

Szia! Petrányi Lajos Nemzetközi online üzletépítő vagyok.
Imádok fogyasztói hálózatot építeni, de zavart, hogy az emberek elutasítóak.
Ezért kidolgoztam a mini rendszerek módszerét, amiket alkalmazva a bántó elutasítások nélkül, bárki könnyedén felépít egy saját fogyasztói hálózatot. Csatlakozz Te is! > >
Petrányi Lajos

Latest posts by Petrányi Lajos (see all)